Гущерови изхвърлят Юксел Кадриев на улицата! Държавата им подарява жилището на журналиста

download (1)

Светлана Гущерова е бременна за четвърти път и това дава право на цялото семейство да кандидатства за общинско жилище. Освен това Светла и Християн няма да спират дотук, а възнамеряват да правят още деца.

Интересна подробност е, че журналистът Юксел Кадриев в момента живее в такова жилище срещу символичен наем. Тъй като се е сдобил с него по втория начин, държавата може да му го отнеме, за да го даде на Гущерови.

Жилището е основен проблем за Християн и Светлана в последно време. Добромир Гущеров не е в цветущо финансово състояние и понеже синът му не може да пести, изхвърли младото семейство от огромната къща, в която живееше.

В момента Хриси и Светла, заедно с трите им деца, обитават 100-квадратен мезонет. За някои това може да изглежда много, но те са свикнали на далеч повече. На всичкото отгоре са под наем.

Милионерският син няма своя собственост, всичко е на баща му и той решава. Добромир Гущеров е стегнал кранчето на сина си и му отпускал доста по-малко пари, отколкото преди години.

Ето защо Християн може да се унизи и да кандидатства за общинско жилище. Така ще спести много пари и няма да се наложи да започва и той работа.

Над 30-годишният Християн Гущеров нищо не е работил през живота си. Дори след създаването на свое семейство той продължи да лентяйства и да разчита единствено на издръжката на баща си.