Само в 7DniSofia.bg

Продуцентите са бесни! Мика излезе и втрещи зрителите, извади на светло театъра в „Ергенът“

1

Безспорната фаворитка на зрителите от риалитито „Ергенът“ – Микаела, не получи последната роза на големия полуфинал на шоуто. Евгени я отпрати от имението на любовта, макар че именно тя бе посочена от феновете на формата за най-достойната дама от всички участнички, защото нито веднъж не влезна в арогантен конфликт с останалите момичета, които се бореха за любовта на пианиста.

„Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл с Е. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: „В любов и във война няма правила“. Това пък донесе „Двоен стандарт“, пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност, много театър и малко майсторство… Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме „статистките“, за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше. Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.

Скъпи хора, днес напускам като победител.

Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци…докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!“