Нечувано зверство с 4-месечно бебе потресе България, бори се за живота си!

1668674651-bebe

Районната прокуратура във Видин разследва случай с 4-месечно бебе, прието в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом.

Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда.

Незабавно е извършен оглед на местопроизшествието и иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние.

Към настоящия момент е установено, че на 10 май 2023 г. в частен дом във Видин била нанесена средна телесна повреда на 4-месечното бебе. Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на малолетното дете. То е транспортирано за оказване на медицинска помощ в столична болница.

Проверяват се всички факти и обстоятелства, относими към предмета на разследването.

Наблюдаващият прокурор даде подробни указания на разследващия орган. Предстоят разпити на свидетели, в т.ч. на малолетни деца в синя стая, и назначаване на съдебномедицинска експертиза.

Очаква се доклад от отдел „Закрила на детето“ при Детска педагогическа стая във Видин.

Полицията във Видин разследва семейството на 4-месечно бебе, прието в болница, съобщават и от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Случаят е от вчера. Около 13.10 часа в полицията постъпил сигнал от медици от местната многопрофилна болница за активно лечение „Св. Петка“. По-рано същия ден там било прието 4-месечно бебе с рани и охлузвания. След медицинския преглед обаче лекарите преценили детето да бъде транспортирано за лечение в столична болница.

Пеленачето било доведено от майката – 39-годишна видинчанка. Оперативна група на полицията извършила оглед на адреса в областния град, където жената живее с петте си деца.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории