Тази жена завъртя главата на Слави Трифонов, влюби се като тийнейджър и…

слави трифонов

Шоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандална хубавица. Дългия изпитва мощни любовни пориви към художничката Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон, пише „ Галерия “.

Артистката споделила пред свои приятелки, че тв водещият всеки ден й звънял и й пращал SMS-и, като непрекъснато си търсел мотив да се срещнат. Дългия не спирал да й прави похвали, а при една от срещите им непосредствено флиртувал с нея, похвалила се Дановска.

Тя също му симпатизирала, защото го считала за друг в отношението си към дамите и извънредно любезен джентълмен.

Художничката даже го сравнила с починалия си брачен партньор – огромния немски художник Йорг Имендорф, който е неин идол. Въпреки благосклонността посред им, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.

Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и заради други съображения – била влюбена в различен.

Трифонов в реалност споделил пред сътрудниците си, че е впечатлен от Дановска, разкриха пред „ Галерия “ източници от „ Шоуто на Слави “. Той бил покорен от гения и и най-много – от ексцентричния й метод на мислене. „ Че и хубава, на всичкото от горната страна “, кахърял се Дългия пред сценаристите.

Шоуменът даже обмислял общ план с присъединяване на Ода Жон, от който се надявал освен на по-висок рейтинг, само че и на вниманието на художничката.
Уви, това ще е следващата несподелена обич на Дългия.

По подигравка на ориста, всичките му дами са го зарязвали – и то поради различен мъж. Първата му огромна обич Маги Ангелова го заряза поради разведен предприемач, от който има дете, а някогашната му половинка Мартина Огнянова го остави поради треньора си по бокс Коко Колев.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории