Само в 7DniSofia.bg

Близките й плачат: Ето я истината за отменените участия на Галена!

Галена

Нови поредни отменени участия на Галена – в Пловдив и в София, разбуниха духовете и накараха феновете й да се разтревожат. Защото изрично бе упоменато, че участията няма да се състоят не заради пътуване или спешен работен ангажимент на смядовката, а заради влошеното й здраве.

Докато мнозина се чудеха какво става и се надяваха Галена просто да е пипнала някой от множеството върлуващи напоследък вируси, то истината се оказа друга и много по-сериозна. И тя е, че физическото състояние на чалга дивата е по-зле от очакваното, което допълнително срива и цялостния й имунитет.

Близките й са изплашени дотам, че не криели сълзите си, разкриха ексклузивно от обкръжението на певицата. Която, реално, сама си е предизвикала ужаса.

Оказва се, че организмът на Галена е почти сринат заради прекомерната употреба на инжекциите за диабетици, които тя си биеше, за да е слаба, но без да е диабетичка. Да, Галена отслабна и не просто отслабна, тя се стопи наполовина, благодарение на тези инсулинови инжекции. Но за сметка на нормалното състояние на органите си и здравето като цяло.Лекарите са категорични, че вредите за тялото й вече са толкова големи, че ще бъде дълъг и труден процес да се възстанови, ако се възстанови напълно. Но има едно задължително условие и то е да не се докосва вече до спринцовката. Нещо, за което тя, за ужас, още не била готова. Явно Галена е пристрастена.