Война! ЦСКА с кардинално решение, става страшно

цска

Организираните привърженици на ЦСКА отново изразиха недоволството си от решението гостуването на ЦСКА 1948 да бъде на стадион „Витоша“ в Бистрица. Те съобщиха, че за тях са отпуснати 200 билета на цена от 30 лева, а за предишни двубои на съперника им са давани по 300 билета по 15 лева.

Това доведе до нестандартно решение на привържениците на „армейците“, които ще бойкотират срещата в неделя, като ще бъдат извън стадиона, където разясниха, че няма да са само 200 души. „Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой“, заканиха се от Борисовата градина.

Със сигурност запаляковците ще отворят много работа на полицията. Кметът на Бистрица Самуил Попов вече изрази опасенията си и призова „червеното“ дерби да бъде преместено на „Васил Левски“. Мачът е по програма в неделя от 16:45 часа.

Изявлението на цесекарите:

„Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. „Васил Левски“. Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории