Само в 7DniSofia.bg

Крими експерт шокира с нова версия и заяви: Да се провери семейството на Александър!

александър

Шести ден вече няма следа от изчезналия Александър. Фактът, че толкова време няма резултат ме навежда на мисълта, че става въпрос за отвличане. Друго обяснение няма. Това заяви в сутрешния блок на БНТ бившият директор на сектор „Издирване“ към МВР Красимир Занев.

По думите му трябва да се провери кореспонденцията в семейството. Има данни, че майката е искала да вземе детето при нея, а бащата не го е пускал, поясни той.

Според Занев това е най-мащабната издирвателна акция до момента. Той уточни, че освен полицейските екипи са се включили и стотици доброволци от различни населени места. Занев посочи, че полицията и доброволците работят координирано по т.нар. горещи следи, но за съжалени до момента това не дава резултат.

Бившият директор на сектор „Издирване“ призова и ловците да се включат в издирването на 12-годишният Александър. Той изрази мнение, че те могат да обходят райони, които не са проверявани до сега.

По думите на Занев, детето е нямало как да измине голямо разстояние за кратко време при изчезването му. Ако Александър е сам без вода и храна, трудно ще издържи, поясни той.

Занев посочи, че полицията използва всичките си налични ресурси. Той допълни, че издирването ще продължи. Той отправи апел периметъра на търсенето да се разшири и да се продължи издирването и във вътрешността на страната.