Само в 7DniSofia.bg

Жесток удар! Благо Джизъса губи сина си завинаги

благой георгиев благо джизъса

Бившият футболен национал с псевдоним Благо Джисъза може да остане с едно дете по-малко. Слава Богу, всичко с малкия Елай е наред, но майка му иска да му даде нов баща, пише kliuki.bg.

Есмер Омерова от години живее с друг мъж, когото синът й нарича „тати”. Тъй като Благой не се сеща изобщо за детето, което вече е на почти 6 г. и то даже не знае истинският му баща как изглежда, майка му се надява на смяна на настойничеството.

Новият съпруг на рускинята имал желание да припознае Елай официално и така семейната им идилия да стане пълна. За целта Благой Георгиев трябва писмено да се откаже от всякакви родителски права.

Не е невъзможно това да се случи, тъй като Благо е зле с парите и ако се откаже от сина си, ще бъде освободен от издръжка. Той и сега не плаща нищо, но ако в бъдеще Есмер предяви някакви претенции, а той няма възможност да й плати всичко със задна дата, може да бъде осъден дори на затвор.

Джизъса не е виждал Елай от повече от 5 години. Момченцето изобщо не знае кой е баща му и дори се говори, че Есмер го е излъгала, че настоящият й любим му е биологичният татко. За да спре да лъже, двойката иска да направи всичко официално и по законен ред.

Не е ясно защо Джизъса изобщо не вижда сина си. Едва ли е до пари, защото може да обикаля чужбина с Полина, а до Русия не може да се отбие, за да се срещне с наследника си.

Според слуховете Благо напълно е игнорирал Елай и се правел, че не съществува. Това си пролича и в „Търси се”, когато разказа как се е видял с всичките си деца преди няколко дни, а всъщност пропусна да спомене, че едно от тях не е било с него, защото изобщо не е напускало Русия.