СКАНДАЛ! Шофьорът на автобуса на Киро – осъждан за телесна повреда, лежал и за каналджийство!

677e8cd3b75a2a905823afe5554bcdc9

Заформя се пореден скандал около ПП и одиозния експремиер Кирил Петков. Оказва се, че шофьорът, който превозва Киро и Асен с прословутия брандиран автобус на „промяната“ из цяла България, е… осъждано за трафик, криминално проявено лице. Това пише ПИК след проверка в полицейските архиви, както и сигнал, пристигнал в самата централа на партия „Продължаваме промяната“.

Шофьорът на Киро се казва Стефан В. Нушев, регистриран е за кражби, осъждан е за лека телесна повреда, наложена му е административна глоба от 1000 лв.

Още по-скандалното е, че през 2019 г. е лежал в затвора в Хърватско за „каналджийство“ – нелегален превоз на мигранти! Предупреждение лично към Кирил Петков, че се е доверил на осъждан криминал, е дошло в централа на ПП преди броени дни, донесоха в медията ни служители на ПП. Кирил Петков обаче лекомислено е подминал данните, подадени от негови загрижени съпартийци.

Подобен човек дискредитира самата кауза на партията ни, изумени сме, че се допуска такова нещо, възмущават се симпатизанти на бившия министър-председател.

Проверката показа: във фирмата за превози на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство шофьори, този път в Гърция!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории