Гала се смрази, Рачков я съсипа с директна обида

гала рачков

В първия брой от новия сезон на „На кафе“ много родни знаменитости отправиха пожелания за успех и висок рейтинг на Гала и екипа ѝ. Поздравът на комикът Димитър Рачков обаче леко смрази водещата, а вероятно и зрителите. Любимият актьор и водещ нарече Гала с доста обидно определение – Вечната Амбър.

Прозвището идва от едноименното произведение на Катлийн Уинзор, в което се разказва историята на амбициозна метреса, която изкачва социалната стълба единствено благодарение на красотата и любовниците си. Едва ли една съвременна успешна жена като Гала може да е поласкана от сравнението с Амбър. Факт е също, че мнозина използват този епитет по неин адрес.

Разбира се, Рачков веднага направи уговорката, че това е шега. За да компенсира евентуалната обида, той добави, че иска колегата му актьор Дарин Ангелов и другите мъже панелисти да се държат по-добре с шефката си.

„Не я тормозете Гала! Ако продължавате така, ще дойда и ще измета студиото с вас!“, такава комична закана отправи Рачков. И уж между другото, пусна още една шега за броя на хората, които работят в „На кафе“.

„Абе много хора сте, как ви плащат?“, обърна се комикът към репортерката на Гала, пише vihrogon.bg.