ИЗВЪНРЕДНО! Кървав ужас с черен Мерцедес на софийския булевард на смъртта „Черни връх“

черни връх

Кървав ужас – така може да се определи това, което се е случило преди минути на столичния булевард „Черни връх“. Въпросният натоварен пътен участък придоби наскоро наименованието „булевардът на смъртта“.

Именно на бул. „Черни връх“ журналистът Милен Цветков намери смъртта си, пометен от мощния джип на Кристиан Николов. Там на 5 юли Георги Семерджиев удари две момичета и ги уби на място.

Сега отново на бул. „Черни връх“, но в близост до пресечката с улица „Акад. Петър Динеков“ се е разиграл пореден ужас, съобщава БЛИЦ.

„Черен Мерцедес с бясна скорост връхлетя пешеходец. Вместо обаче водачът на немското возило да спре, да помогне на човека и да понесе отговорност за ужаса, който причини, той натисна газта на колата и офейка“, казва свидетелка.

На място веднага пристигнали медици и полицаи. Тепърва униформените ще издирван шофьора на черния Мерцедес.

Какво е състоянието на блъснатия пешеходец все още не се знае.

Защо водачът на немското возило е избягал след инцидента не е ясно. В последните месеци обаче полицаите масово залавяха шофьори, седнали зад волана, след употребата на наркотици.

Днес пък служебният премиер Гълъб Донев в емоционална изповед призна, че всяко съобщение за катастрофа го изпълва с гняв и каза, че трябва да се сложи край на войната по пътищата.