Екшън по трасето София-Гоце Делчев! 3-ма с микробус преследваха рейс, пребиха зверски шофьора му

полиция

Истински екшън се разиграл по пътя от Гоце Делчев до Добринище днес, пред очите на пътници, пътуващи в автобус, по линията Гоце Делчев-София. По време на пътуването в района на с. Места, рейсът бил засечен от микробус, в който пътували трима души.

Микробусът, карал бавно, сякаш да изнерви шофьора на рейса. Автобусният шофьор натиснал педала и ги изпреварил, което сякаш озверило пътуващите в микробуса, чийто шофьор започнал да преследва и гони по трасето автобуса, съобщава Struma.com.

Следял го непрекъснато, изпреварвал, изоставал и така до Добринище. Когато автобусът спрял на автогара Добринище, за да свали пътници, тримата с микробуса също спрели. Приближили до шофьора, който свалял багажа и го пребили жестоко.

Мъжът изпаднал в безпомощно състояние, пътниците се развикали и нападателите избягали. С екип на Спешен център шофьорът на рейса е закаран в болница Разлог, с множество трагми по тялото и главата. На място пристигнали полицейски екипи, нападателите са установ се укриват.

Задържан е пътник в микробуса. Причините за бруталния екшън и побой се изясняват. Полицаите от Банско и Разлог са вдигнати на крак. Знае се, че побойниците са от Разлог, известни с множество кримипрояви, а шофьорът е от Гоце Делчев.