Гърми скандал! Двойният убиец Георги Семерджиев шофирал 17 години без шофьорска книжка?!

Георги Семерджиев

Над стотина заможни нашенци се снабдили с фалшиви документи от пловдивската манифактура, пише Уикенд.

Както вече стана ясно – оказа се, че татуираният изверг Георги Семерджиев, който уби две невинни млади жени, е шофирал цели 17 години без шофьорска книжка.

Тя му е била отнета още през 2005 г., но въпреки това липсата й не му е попречила да сяда зад волана.

При все, че до момента на фаталната катастрофа е бил спиран десетки пъти от органите на реда, винаги се е измъквал безнаказано.

Оказва се, че фалшивата швейцарска шофьорска книжка на Семерджиев е купена от Пловдив срещу сумата от 3 000 лева.

Полицейски източник, пожелал анонимност издава, че менте документите се произвеждат от Жоро Капачката. Мълвата носи, че през последните години той е снабдил повече от 100 заможни нашенци с фалшиви шофьорски книжки от Швейцария.

При все, че органите на реда са наясно с факта, че шофьорските книжки от Швейцария са фалшиви, си затварят очите.

Неслучайно фалшивите документи се издават именно там – мигновената им проверка е невъзможна, тъй като страната не е член на ЕС. Евентуалното установяване на фалшивия документ, би отнело 2-3 дни, тъй като трябва да се направи официално запитване до Швейцария.

Запознати твърдят, че пловдивската манифактура за фалшиви книжки от Швейцария е снабдявала не само нашенци, а и чужденци, които имали проблеми със закона.

Припомняме, че освен с фалшива книжка, Георги Семерджиев е шофирал мощното си возило и с фалшиви регистрационни номера. Твърди се, че те също били поръчвани в Пловдив, съвместно със съдружника му Християн Петракиев, който доскоро бе управител на автокъщата за луксозни возила „R карс“.

Както вече стана ясно тандемът е замесен в дръзка кражба на луксозни лимузини от автокъщата, възлизаща на около 10 милиона лева.

Източник: УикендЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории