Лена, любовницата на Киро, скочи и на президента Радев: На хората им омръзна да ги клатят

лена бориславова

„Всяка седмица лъжата по мой адрес е различна. Миналата седмица беше, че си поръчвам дрога от г-н Семерджиев в МС – абсолютна глупост. Имаме и една огромна лъжа за отношенията ми с г-н Кирил Петков. С него имаме професионални отношения“.

Това заяви пред Нова ТВ Шефът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

Дясната ръка на Кирил Петков обяви, че ИТН са партия, създадена да намери работа на няколко сценаристи, разочаровала симпатизантите си. Нищо не спести и на президента Румен Радев, когото скоро беше нарекла „политик от миналото.

„Време е в политиката на влязат нови лица, който не заемат неудобни позиции в удобството на своя пост. Вижте как протичат политическите консултации. Там се заема позиция на критика на всичко и всеки, без да се говори за хубавите неща от последните 7 месеца. На хората им омръзна да ги клатят. Те искат стабилност, предвидимост и, ако може, сутрин като си пуснат телевизора, да не чуват за поредния проблем и криза, който предстои“, каза Лена Бориславова.

Тя обяви, че обмисля дали да не заведе иск срещу няколко медии, които „разпространяват лъжи по най-безапелационен и арогантен начин”.

Бориславова не каза еднозначно дали е имало външен натиск да влязат в коалиция с ГЕРБ.

„Знам, че ГЕРБ се надяват да влязат в коалиция с ПП или ДБ, за да измият своя образ пред Европа”, вярва Лена Бориславова.

„От ПП показахме, че за нас постовете не са водещо нещо. Това, с което тръгваме напред, когато влизаме в преговори, винаги е било първо разговор за политики, конкретни законопроекти и мерки, зад които ние заставаме. Кирил Петков преотстъпи мястото си на Асен Василев, когато общественото мнение беше, че това е по-добрият вариант за съставяне на правителство. Опитваме се да сме диалогични”, допълни тя.