Див скандал! Майката на Георги Семерджиев скочи на Рашков: Книжката му е истинска

payimage-541059

Майката на Георги Семерджиев – Мариана Семерджиева, заяви пред bTV, че синът й има истинска книжка, издадена от Швейцария. На брифинг днес Бойко Рашков съобщи, че книжката му е фалшива.

Мариана Семерджиева каза още, че не знае за провиненията на сина си, не знае коя е спътницата му и не познава въпросната полицайка Симона Радева.

Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от 2005 г. До ден днешен той е управлявал различни МПС-та, без да е водач по силата на закона.“ Това обяви на брифинг в МС вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката катастрофа, при която загинаха две млади момичета.

Семерджиев е представял при проверки фалшив документ. От една подобна е избягал, а книжката е останала при полицая, добави Рашков.

„Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска книжка от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този гражданин подобен документ. С този документ се е представил при няколко проверки, при едната е избягал и този документ, макар и фалшив, останал в ръцете на полицейския служител“, обясни вътрешният министър в оставка.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории