След мелето с рейсове в София – паник атаки, счупени крака и глави. Било е като след война

payimage-541013

11 души общо са пострадали при катастрофата на два автобуса в София. Петима от ранените са приети в ИСУЛ, още не е ясно състоянието им. Двама са в „Пирогов“, при инцидента има ранено и дете, пише Марица.

Единият автобус е спрял на спирката, след него обаче втори рейс не е могъл да спре и се е ударил в първия. Една от версиите е, че на шофьора на втория автобус му е прилошало.

Инцидентът е станал около 11 ч. на бул. „Данаил Николаев“ и ул. „Бяло море“. Веднага на място бяха изпратени седем линейки, както и екипи на пожарната.

Първоначално беше съобщено за леко пострадали седем пътници. Всички наранени са били транспортирани в болнично заведение за преглед. После още четирима са прегледани.

Пострадали са мъж на 74 г. със съмнение за фрактура на ръката, преглеждат го в ИСУЛ. 68-годишна жена е с контузия на крака и е получила паник атака. Отказала е болнична помощ.

Паник атака е получил и 51-годишен шофьор на единия от автобусите. 53-годишен мъж е с контузия на главата, същото е и при мъж на 67 г., който си е контузил и крака.

При 20-годишен мъж е налице разкъсно-контузна рана на лицето, закаран е в ИСУЛ. В лечебното заведение е и 61-годишен мъж със съмнение за лицево-челюстна травма. Баба и внуче са откарани в „Пирогов“.