Деси Атанасова: Когато Атанас Атанасов победи Борисов и ГЕРБ тогава да дава наставления!

десислава атанасова

„Най-вероятно и в предстоящите избори ще се явим в коалиция със СДС, не чертаем никакви разделителни линии, имаме обаче основни теми, по които няма да правим компромис“, каза по bTV председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

За нас от ГЕРБ е категорично ясно, че в този парламент правителство трябва да бъде съставено от първата политическа сила. През последната една година имаше твърде много заклинания срещу нас. Време е някои от парламентарно представените партии да разберат, че зад всички партии стоят гласоподаватели, призова тя.

Аз съм изненадана от загрижеността на Кирил Петков за лидерското место в ГЕРБ. Всеки да се гледа неговата партия, заяви още председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Борисов се оттегли от НС, той не се притеснява от факта, че няма имунитет. Но той е лидер на ГЕРБ и тoва бе препотвърдено преди няколко месеца. Когато Атанас Атанасов победи Борисов и ГЕРБ тогава да дава наставления. Вчера след изказването на Плевнелиев всичко бе доуточнено, подчерта Атанасова

Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов, припомни тя.

Подготвила съм се с един парламентарен въпрос към г-жа Нинова от м. Април. Ето какво ми е отговорено. Доставките са за 316 млн евро. B държавите които се доставя фигурира и Полша, каза Десислава Атанасова относно двуличието на Корнелия Нинова.

Ние от ГЕРБ винаги сме били в коалиция с българските граждани. Те винаги са ни давали доверие. А ако усетим че то е разклатено сме подавали оставка. Управлявали сме и в коалиция. При това успешно. Сега ситуацията е сложна трябва да правим премерени действия, коментира народният представител от ГЕРБ СДС.

Обединение е възможно по тези теми, като РСМ и бюджета, както и ако помните, подкрепихме смяната на Стефан Янев със Заков за министър на отбраната, добави тя.

Атанасова добави, че по този начин ГЕРБ заявява своята позиция и това, че има допирни точки, не значи „протягане на ръка“.

Това са ясни послания към нашите избиратели, обясни тя.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории