Само в 7DniSofia.bg

Сотаджията Красимир си поиска секс с 13-годишна и навръх Гергьовден животът му се стъжни

полиция

Ловците на педофили задържаха сотаджия искал секс от 13-годишно момиче. Ален Симеонов и хората от организацията приклещиха извратеняка в столичния кв. „Младост“ 1 до бл. 46 точно докато се среща с въпросното дете, дошло, за да го изобличи.

Гражданският арест навръх Грегьовден беше последван и от полицейски, като на място пристигнаха две патрулки от 7 РПУ, които щракнаха белезниците на охранителя Красимир и го отведоха за 24 часа в ареста, съобщава „Телеграф“.

„Момичето ти писа няколко пъти, че е на 13 години и не е правила секс. Ти й пишеше, че искаш да й смучеш гърдите и търсиш удоволствия и секс“, каза Ален Симеонов на гарда, който твърдеше, че искал само да си говори с детето.

От живото предаване във Фейсбук стана ясно, че мъжът е писал от служебния си телефон, предоставен му от охранителната фирма, която била за СОТ.

Красимир намерил жертвата в Елмаз и започнал да я атакува с неприлични съобщения и сексуални фантазии от 23 април до петък. Дори писал, че не е педофил, но описвал какво иска да прави с нея. След като сотаджията беше арестуван, срещу него дадоха показания всички извършили гражданския арест. Ако Красимир бъде осъден за тези си действия, може да получи максимум до 6 г. затвор.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории