Само в 7DniSofia.bg

Кърканата бабка, която пише речите на премиера: Елате да арестувате веднага Кирил Петков

7 Dni Sofia19.03.2022
диана дамянова

Пиарът на „Продължаваме промяната“ и фен на високоалкохолните напитки – Диана Дамянова, изрази своята позиция по повод ареста на бившия премиер Бойко Борисов и последвалите събития.

Възрастната дамат публикува коментара в профила си във Фейсбук, който видимо е писан в компанията на някой весел пешеходец:

КОЛЕГИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и темподобните ви институции,

Когато в един летен ден нахлухте като башибозук в президенството, присъединихтне 2 000 000 души към симпатизантите на Радев. В това число и мен самат

Когато по време на предизборната кампания „подкарахте“ Кирил Петков за двойното му гражданство, увеличихте рейтинга му с 11 пункта за 30 дни /Знам, щото това работех – да го измервам/.

Сега коленопреклонно ви моля, всички вие от кликата на лицето бб /повярвайте ми то много скоро ще се именува така/ да вземете да повдигнете едно хубаво обвиненийце на настоящия министър-председател, пък да вземете на нахлуете, както вие обичате ва сградата на МС, пък да вземете да му сложите пранги на краката /както убедително направихте с една 40 килограмова дама, която заплашваше вашия корупционен монопол/.

Защото истината е, че в резултата на войната, общата световна инфлационна криза и вътрешните извършвани от вас и подопечните ви финансови кръгове действия, рейтингът на Кирил Петков е паднал с цели 1.5% и имам нужда вие колегиално да ми помогнете в коригиране на тази тенденция.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории