Само в 7DniSofia.bg

Димчев: Защо позволяваме подобни мошеници да ни „управляват“? Кой ще оправи грешките на тези дебили?

кирил петков

Гледам поредната пресконференция на МС. Чудя се толкова ли сме тъпи, че позволяваме подобни мошеници да ни „управляват“. Лена и Корнелия, Асен и компания се въртят като пилета на грил, все едно уж отговарят на въпроси. На всеки въпрос се отговаря с „не знам“ или нещо подобно.

Всяка дребна мярка, предложена от измамниците, решава огромен проблем, разбира се само в главите на говорещите. 40 лева на украинец, ама не на всеки, ама само ако са в хотел, ама не знам това, ама не знам онова, не на това, да на онова. По-лаишко поведение не съм виждал. Банални, неуверени. Хора, които нямат идея как работи държавата. Те са тук да купят и продадат, да изкарат пари и да се разкават.

Извинете, но всеки, който подкрепя подобна политика, е тъпанар. Кой ще оправи грешките, които тези дебили ще натворят? Милиард тука, милиард там, абсолютно на пазарен принцип, най-добро възможно, определени параметри, които да стигнат, единственото, което можем да направим. Кога и как изпростяхме толкова, че тези да ни спасяват?

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев