Истината излезе наяве! Бутат Крисия за победител в „Капките“

крисия

Крисия е гласена за победител в юбилейния десети сезон на „Като две капки вода“.

Девойката, която грабна сърцата на милиони по света с участието си на детската „Евровизия“ е любимка на зрителите и журито. Тя ще бъде бутана към победата, писа „България Днес“, позовавайки се на информация от свой сигурен източник.

На бутона ще й се падат образи, които Крисия с лекота може да имитира. Откритието на Слави Трифонов ще бъде безапелационен лидер по зрителски вот, а именно той е най-важен.

Обикновено гласуването на публиката отива при някой популярен поп-фолк изпълнител, тази година те са трима – Анелия, Алисия и Есил Дюран и ще бъде разделен почти по равно от феновете на чалгата.

17-годишната Крисия стана любимка на публиката с участието си в „Маскираният певец“. Детето-чудо влезе в костюма на симпатичния Гъбарко и спечели сърцата на зрителите с изпълненията си.

Освен това продуцентът Маги Халваджиян се е заел с тежката задача да възвърне славата на младата певица. В последните години кариерата на Крисия не се развива особено успешно и изпълнителката от Разград бе позабравена.