Само в 7DniSofia.bg

Джулиана Гани със супер болезнена интервенция заради бившия

джулиана гани

Джулиана Гани е претърпяла неописуема болка тези дни и всичко това заради бившата си изгора Илиян, научи HotNews. Причината е факта, че докато беше с фитнес инструктора от Монтана, силиконката буквално изтатуира цялото си тяло с рисунки посветени на любиимя, пише ХотАрена.

Красавицата имаше две основни татуировки посветени на съпруга си, едната между двете гърди и гласеше посланието „Принцесата на Найденов“, а другата е на гърба й и е била доста масивна. Затова и болката, която понесла след подлагане на специален лазер за премахване на татуировки е огромна. От няколко дни риалити фурията не може да легне да спи нормално от неприятното усещане сред третирането в зоната на гърба й.

Премахването на татуировки с лазер всъщност е най-популярният и вероятно най-ефективният метод, но има много недостатъци. Като за начало, процедурата не е от най-евтините, в зависимост от размера на татуировката, мястото и броя на леченията, които ще са необходими. В същото време, този метод причинява екстремна болка. Премахването на рисунки по тялото с лазер причинява много повече болка, отколкото правенето й, категорични са специалисти.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории