Неочаквано: Симона Загорова стана водеща на ново предаване

симона загорова

Симона Загорова, която само пред bTV потвърди новината, че се е разделила с бащата на детето си, вече е водеща в същата телевизия, пише ХотНюз. Тя започна своя рубрика, в която ще се готвят баници и пържоли, докато щерката на Глория разпитва известни личности за съдбата им.

Подобно ще бъде и предаването на шеф Силвена Роу, а до преди месеци в такова се изявяваше и Мон Дьо в конкурентната Нова телевизия. Той бъркаше кейкове и баници в „Събуди се“, но днес тази му изява е спряна. В първото предаване на Загорава гостенка беше майка й, която пак повтори, че всяка седмица- в понеделник и вторник до обед консумира единствено чай, мед и плодове. Въпреки че Гло може да приготвя малко гозби, дъщеря й е истинска кулинарна магьосница и дори скри шапката на зрителите в „Черешката на тортата“.

Бабата на Симона я научава на тънкостите в кухнята. “Мама е човекът, който обаче си изпипва всичко до най-малкия детайл – салфетката, вилицата, всичко.” ласкае Симона майка си. Глория споделя, че приготвя малко неща в кухнята, но винаги ги прави с много любов.Здравословните палачинки са един от любимите й десерти. Вместо брашно използва овесени ядки. “Поддържаме се във форма именно с тези заместители в рецептите” – разкрива Симона. “Майка ми прави и страхотна пържоли” – издава още за готварските умения на майка си Симона Загорова. “Свинско месо не ям сигурно от 15 години, но обожавам телешко и пилешко. Покрай мен нашите приятели също се запалиха по-диетичното и здравословно хранене”, разказва певицата.