Само в 7DniSofia.bg

Ловецът, открил обезглавения труп до Кресна, с шокиращи разкрития за травмиращата гледка

ловец

В събота съвсем случайно село Стара Кресна ловджии попаднаха на обезглавено тяло. Започна разследване за убийство, като самоличността на жертвата все още не е установена, предава НОВА.

През последните часове на база на уликите, които намират, версията на разследващите от убийство минава към самоубийство. Те са открили корда, която човекът вероятно е използвал, за да увие около врата си. Завързал е другия край за стълб, качил се е в колата, натиснал е газта и тя е потеглила към дерето.

„В събота около 16 часа с кмета на селото бяхме излезли, за да търсим следи от диви прасета. Кучето се насочи към дерето с колата. Слязох до нея и видях, че има труп. На излизане, на около 30 метра над колата намерихме човешка глава“, разказа един от ловджиите Милчо Щерев.

„Медиците пристигнаха. Очаквахме да са два трупа, защото в колата намерихме тяло“, добави той. По думите му по всичко личи, че колата е била там може би от 30 и повече дни.

„Бяхме почти сигурни, че е убийство, но сега изглежда, че може и да е самоубийство. Не можем да преценим“, споделя ловджията. Вчера бе установено, че собственикът е 44-г. мъж от София, но дали точно той е жертвата – все още не се знае.