Бойко: Сериозно ли онзи Асенчо с партията и господарят му Радев ни мислят за такива балъци!?

7 Dni Sofia08.09.2021
39

Бойко Борисов призова днес да не се помяга на президента Румен Радев да си купи нови избори!

„Асен Василев, слугата на Румен Радев, внесе бюджет, който да се самовзриви в ръцете на парламент без мнозинство“, каза той.

Според Борисов съществува някакво очакване в готвещите партия служебни министри, че парламентът ще им даде готови пари, те ще оберат позитиви за раздаването на пари и ще станат популярни.

„Ние трябва да идем и да гласуваме за Асен Василев пари от бюджета да си прави кампания за новия политически проект? Сериозно? Ще дойде някой да си прави партия на гърба на другите партии и ние останалите ще му гласуваме. Сериозно ли си го мислят това? Че сме някакви балъци“, учуди се лидерът на ГЕРБ.

Той призова и депутатите от другите партии да не купуват изборите на Радев, наливайки милиони, защото това ще вкара страната в сериозна финансова дупка.

„Надявам се, че Европа няма да ни пусне да паднем както през 1997. Да не стане пенсията 3 долара“, заяви Борисов и изрази надежди, че може би е черноглед и „лош пророк“.

Един партиен, един непартиен, още трима и двама чакат!“

ГЕРБ няма да казват името на кандидат-президента си, докато няма яснота дали изборите ще са 2 в 1. Според Борисов служебният кабинет „явно отново ще подправя изборите, затова не разрешават да се броят разписките“.

„Целта е Радев да стане президент отново. Няма да кажем името на нашия кандидат, докато не се знае кога и какви ще са изборите – в един ден, в два дни… Ако са в един ден ни трябва партиен кандидат. Ако ще са в два дни, ни трябва силен общ кандидат да махнем Радев… Имаме една партийна, една непартийна фигура. Имаме още трима и още двама, които чакат“, пошегува се той.

ИТН и ДПС – Годеж? Любов? Секс?

Лидерът на ГЕРБ се хвана за вчерашните подвиквания на ИТН и думите на Тошко Йорданов, че имало „Годеж“ между ГЕРБ, БСП и ДПС за добавките към пенсиите. Борисов припомни „Годежът в Кърджали“ и „Любовта от пръв поглед“ между ДПС и ИТН, който е направил Ива Митева председател на НС, а Любомир Каримански е вариант за нов шеф на БНБ.

„Какво правиха тогава? Годеж? Любов? Секс?“, попита Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории