Кобилкина налази обвързания Аръков (СНИМКА)

Screenshot_20210820-165800

Иво Аръков изпоти мрежата със снимки от морската си почивка в Гърция. Актьорът се разхвърля и показа стегнати мускули, за радост на почитателките си. Даже и Наталия Кобилкина заточи лиги по него, нищо че е омъжена за гърка Такис Дретакис от няколко години. Явно брачният живот е доскучал на сексложката и вече е започнала да се оглежда по чужди мъже.

„Уникален мъж!”, написала е Кобилкина под един от кадрите на Аръков в инстаграм. Той е харесала коментара й, но не й е отговорил. От доста време актьорът е обръзан с красавицата Габриела Николаева и не поддава на ухажванията на други.

Иначе не за първи път популярна жена признава, че си е паднала по Иво. Водещата Венета Райкова преди време сподели в предаването „Папараци”, че е имала мокри сънища с него. „Аз друг мъж толкова не съм чакала в живота си!”, изказа се блондинката, докато настаняваше шашнатия Аръков в студиото си.

Актьорът винаги се е радвал на интерес от страна на женския пол. Сред любовните му завоевания са певицата Мария Илиева, дъщерята на Христо Стоичков – Мика, актрисата Елен Колев. Най-публично обсъжданата му връзка бе тази с Мика – те до ден днешен са запазили добри отношения и се чуват за рождени дни и други празници. След раздялата им Иво дълго време бе сам и се луташе в личен план, но отскоро вече представя официалната си приятелка Габриела Николаева. „Откакто я срещнах, съм много щастлив, спокоен и доволен от живота! Точно от такъв човек до себе си имах нужда! С нея се допълваме идеално!”, споделял е актьорът, писа Уикенд.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории