Борисов: Ще предложим кабинет начело с Митов, за да видите разликите с ИТН (ВИДЕО)

capture-20210811-123115

Ще започна с решението на Изпълнителната комисия, защото това е единственото, което зависи от нас. Защото небивалата криза, в която ни вкара Радев с неговите марионетни партии, достигна върхове. Ако дойде нашият ред, ще предложим за министър-председател Дани Митов и пред президенството ще предложим състав на кабинет, за да могат хората да видят и сравнят и веднага ще върнем мандата така, както сме заявили. Искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в този момент в българската политика. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

,,В последните дни няма български политик, който да не казва хаос. Единствено нашият слоган се оказа верен – „Ред в хаоса“. Вие видяхте кое е другото. БСП казват „Сигурност в промяната“. Много се забавлявам с г-жа Нинова, не са прави нейните съпартийци да я гонят по Бузлуджа, тя изведе партията до невиждани висоти – трето и четвърто място“, каза още Борисов.

Моделът „Борисов“ означава лидер на Балканите, всички мероприятия в последните години се провеждаха в София. Икономически растеж, в първата двойка и тройка, мащабни във всички посоки инфраструктурни проекти, рекордни ръстове в земеделието, икономиката, автомобилния клъстер и мога още много да говоря за този модел. Да не говорим за спорта, че там ще ни хейтят, те няма какво да кажат, продължи Борисов и изрази учудване какво са модернизирали от „Демократична България“, след като част от предизборния им слоган бил модернизация.