Защо Бойко се завръща, а Радев си отива?

Само факти:

1. ГЕРБ повежда според най-новото проучване на Тренд“ от днес. Въпреки пропагандата и чегъртането. И резултатът им тепърва ще скача, както е тръгнало. Дотам я докараха „победителите народецът вече с умиление си иcкa стабилността при „бате Бойко. А и в криза „бате Бойко“ е незаменим.

2. Водевилът, наречен коалиционни преговори“, отвращава нови и нови българи от политиката. Задават се трети парламентарни избори в рамките само на половин година. Алчната върхушка не може да си подели постовете и кльопачката. Прогнозата е ясна печели Борисов, а активността е ниска в историята.

3. България излиза от жанра „водевил“ и „хаос“ и уверено навлиза в статуса национална трагедия Инфлацията и безработицата галопират, държавата гори по всички фронтове, магистралите са спрени, престъпността скача, прокуратурата не работи и е и е деморализирана, МВР „работи“ само срещу ГЕРБ, Бойко Борисов и Гешев, прииждат пълчища бежанци, четвъртата вълна чука на вратата, ваксинацията е провал, големите болници са обезкървени от чудовището Кацаров, синдикатите стягат протести, задават се масови фалити на цели бизнеси

4. България е единствената държава в ЕС, която все още не е представила Плана за възстановяване Заради некадърността на служебния кабинет и крамолите между партиите на протеста“. В същото време повечето от останалите еврочленки вече харчат вторите си траншове. Икономиката ни губи милиарди заради нехайството на новите управляващи

5. Разпадът е страховит, очертава се мрачна политическа зима с глад и размирици – съизмерима с Виденовата. Единственият изход е Румен Радев и хунтата да бъдат отстранени. Само масов вот срещу сталинизма на президентските избори ще откопчи България от злото.

ПИК