Д-р Таблов предлага Кацаров да оглави болница и да посрещне следващата COVID вълна

137299295_10215582020218166_6400720922141948861_n

Доктор Борис Таблов живее и работи от години като анестезиолог в Германия. Напуснал политическия проект на Слави Трифонов, защото не е съгласен с посланията, че COVID не същестува.

Ето какво написа лекарят във Фейсбук:

„Предложение до министъра на здравеопазването в Република България!

Уважаеми г-н Стойчо Кацаров,

Предвид личното Ви отношение по темата с глобалната пандемия и нежеланието Ви да предотвратите с активни действия задаващата се криза, предлагам:

– да поемете управлението на избрана от вас болница, в която да създадете организация за посрещане на следващата вълна тежко болни, с предимство за неваксинирани.

– да поканите в ръководеното от вас здравно заведение – доц. Мангъров, проф. Чорбанов, проф. Чакъров, д-р Тодоров, д-р Първанова, които да поемат лечението на интензивно болните.

– да поканите телевизия 7/8 да отразява 24/7 случващото се в болницата, за да може най-накрая да се убедим и ние най-заблудените, че пандемията е измислица с цел налагане на нов световен ред.

– да поканите д-р Алексов да прави аутопсия на починалите за да докажем на цял свят, че от този вирус не се умира.

– финансирането да бъде единствено и само за сметка на наличната клинична пътека за лечение на болни с COVID-19 за да докажете колко алчни и корумпирани са всички български медици, които повече от година пълниха болниците единствено с цел личната си материална облага.

Уважами г-н Министър,

Вярвам че ще жертвате от ценното си време в името на кауза много по-голяма от всички нас – да докажете с вашите съмишленици, че живеем във времето на най-мрачната манипулация в историята на човечеството.

С уважение,

д-р Борис Таблов“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории