Скандали и лошо държание тресат „Черешката на тортата“

b7359a187f0a384bd3e9f81816140b9f

Зрителите на „Черешката на тортата“ скочиха срещу никому неизвестната дизайнерка Соня Атанасова, която е един от участниците в кулинарното предаване тази седмица. Атанасова, която е баба на 8-годишна внучка, възмути с лошо държание, нежелание да пробва храната на домакните и неподходящо облекло.

Соня не дава думата на останалите участници по време на вечерите, хвали се с финансовите си възможности и звездни приятели, но едновременно с това и има големи претенции към храната, а самата тя призна, че не е готвила от 15 години.

В социалните мрежи се появиха много коментари на зрители, които не скриват възмущението си: „тя цяла седмица не яде само говори високопарни приказки. Без никои да я пита,все е компетентна. В това няма лошо, но остави домакина да си забавлява гостите,стига си се изтъкваха.Това уважение ли е?“, „Господин Манчев, скоро и зрителите Ви ще са в гурме количество. Не ги ли подбирате тези участници?!? Предлагам Милена да я поздрави с „Неам нерви“! и“Тая не се трае. Не ядяла, не готвила, ами какво правиш там?“ – са само част от коментарите.

Соня всъщност е организатор на сватби и шие булчински рокли, но е далеч от големите имена в българската мода. Тя живее в Благоевград, но може да се похвали, че е организирала сватбата на Николета Лозанова, макар че сама признава, че плеймейтката знаела какво иска и сама се справила с всички подробности.

Днес болезнено слабата блондинка, която не близва сол, захар, брашно и уж обича зелении, но не опита дори спанака и аспержите на масата.