Скочиха срещу Деси Банова заради „Черешката“

деси банова

Зрителите на „Черешката на тортата“ са в потрес от Деси Банова. Миловидната руса госпожа не си затваря устата и се държи с останалите участници все едно са на разпит пред нея, а тя инспектор, видя Lupa.bg

Жената на експрезидента Росен Плевнелиев сама си сложи професия „журналист“ и се представя като такава. Тя завършва „Туризъм“ в УНСС, след което дълги години се изявяваше като синоптичка. Във визитката си тя бе представена като журналистка, а и самата Деси на няколко пъти каза – „Аз като журналист“.

„Нарочената за журналистка флегма ми дойде в повече“, „Деси, интелигентните хора се опиват да не са единствените които говорят в обща компания. Супер досадно…добре,че на Светлин не му пука и ти направи забележка“, „Деси, от кога стана журналист“ – са само част от коментарите след първата вечеря.

Стана ясно, че бившият президент няма домашна помощница за чистене . Деси призна, че най-добре чисти, докато говори по телефона.

Старт на кулинарната седмицата даде учителят Емил Джасим, който бе подложен на кръстосан разпит от русата амбиция. Останалите гости видимо скучаеха и се възмутиха от държанието й и това, че все пак има още трима човека на масата, които видимо скучаеха.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории