Лили Иванова затрупа Софи Маринова с подаръци (СНИМКИ)

abef2a5b13462a767395d78f0b48e894

„Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол“, сподели ромската перла Софи Маринова, която в понеделник вечерта впечатли мнозина, влизайки в образа на естрадната прима в имитаторското шоу „Като две капки вода“. От сцената на шоуто със сълзи на очи от вълнение Софи изрази уважението си към голямата певица и каза, че се учи от нея. Самата Маринова спечели последната вечер преди големият финал на “Като две капки вода“ с изпълнението си на “Скитница” като Лили Иванова.

Трогната от вниманието и очевидно доволна от изпълнението на Софи естрадната прима изпрати чрез своя пиар няколко свои нови плочи и дискове на Маринова. Самата Лили публично благодари на попфолк изпълнителката с думите: „Скъпа Софи Маринова, благодаря!“

На своята плоча със стилен черно-бял дизайн Лили Иванова е написала: „На г-жа Софи Маринова! Една прекрасна певица и човек! Поздравления! Успехи и щастие! С уважение, Лили Иванова! 17.05.2021 г. София!“

„Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си.

Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми!

Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин. Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви! Ваша Софи“, емоционална бе във фейсбук ромската перла.