„Свидетелят“ на МаяМа срещу Бойко – търси мацки в сайтове, има 4 убийства във фирмата му

7 Dni Sofia05.05.2021
68

И изведнъж Мая Манолова извади свидетел срещу Бойко Борисов. Знае всичко – кой му подарил кюлчетата, коя е Мата Хари, кои са бизнесмените с милиардите около премиера.

Запознайте се със Светослав Илчовски от Червен бряг, дето знае всичко в тази държава.

Визитката на младото милионерче е подходяща за членство в „Мутрите“ на Мая! Че и отгоре!

Само няколко факта от нея:

Момчето отдавна има зъб на ГЕРБ. Искра Фидосова го размаза, депутат бе оправдан от съда

Още преди десетина години, невръстното тогава арендаторче обвинява маститата гербаджийка Искра Фидосова, че го рекетирала. Нещо повече, карала го да ходи да се виждат в Сърбия, където тя прекарвала повечето време от годината. Акълът му го дал друг гербаджия – Димитър Аврамов, когото Илчовски обвини в рекет. Аврамов беше арестуван, съден и… оправдан, а показанията на земеделския бис – обявени за нищожни и лъжливи. Самата Фидосова пък прави Илчовски за смях: Ходя в Сърбия два пъти за по няколко минути – за Великден и за Коледа, за да поздравя роднините на мъжа ми. Ето и разпечатка на излизанията ми зад граница. Илчовски не го знам, да каже кога точно е трябвало да се вижда с мен този лъжец“.

Хората на Илчовски тероризират Дивия Северозапад

Светослав Илчовски е особено известен в Дивия Северозапад. През 2018 г. двама братя от Видинско, собственици на земя, са пребити зверски от мутрите на Илчовски. На помощ на биячите са и гардове от частна охранителна фирма, бранеща интересите на милионера. Братята са пребити, за да „не си помислят да палят реколтата на земевладелеца“.

Светослав не си поплюва и със собствената рода. За това алармира БиТиВи. През 2016-а година телевизията разкрива, че на търг за земя Илчовски пристига с 50 мутри. Целта им е да „респектират“ неговия чичо, който е единствен конкурент на търга.

Смърт след смърт във фирмите на земеделския олигарх

Няколко жертви са свързвани с името на Светослав Илчовски, показва бърза разходка из медиите от региона. През 2014 година земеделска машина на богаташа аварира, откъсва се метаната гондола, която убива на място 21-годишен младеж. Тъй като има смърт, случаят няма как да се скрие. Излизат наяве и други такива във фирмата на Илчовски, когато обаче жертви няма.

Две такива обаче има при инцидент с поредна тежка машина на предприятието на Илчовски. На селски път край Плевен, тя затиска пълна кола, патуваща за болницата в града. На място са убити двама души, другите са откарани в много тежко състояние.

„Блиц“ пък алармира и за вероятно престъпление, извършено от самия Илчовски. Според реномираната агенция олигархът блъснал с автомобила си човек, който починал на място. Светослав обаче успял с връзки да се измъкне, като платил на свой подчинен да поеме вината и да каже, че е карал колата.

Милионерът виси в сайтове за запознанства, търси си гадже

Пред комисията на Мая Манолова, Светослав Илчовски твърди, че познава жената, която е снимала спалнята на Бойко Борисов. Струвала 5 000 лева. Нищо чудно милионерът да е почнал да ползва такива жрици и да знае тарифите им. Допреди време обаче се е задоволявал с преследване на такива в сайтове за запознанства, както се вижда от снимката!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ