Тихомир от „Фермата“ вече е жена?

a4eed325578d243ec3037c2ede3aaeab

Помните ли Тихомир Рангелов, който участва преди две години в тв риалитито „Фермата“? Е, Тишо вече го няма.

Тихомир се превърна в Мелиса и обяви за промяната в социалните мрежи, а повече за своя преход (т.нар. transition) ще разкаже в следващите дни във Фейсбук. Познатият до неотдавна като мъж индивид обяви, че е транс, а докъде ще му стигне куражът да обезобрази тялото си не можем да гадаем.

“Истината е, че много дълги години отлагах това и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по доста труден и дълъг път”, споделя индивидът, който само до преди месеци изглеждаше като корав мъжкар, е вече говори за себе си в женски род.

“Още от малка се чувствах различна, играех си с кукли, харесвах женски дрехи, но от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и следователно химия и състезания, лошият ефект на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята реална същност и идентичност.

Аз взимах тестостерон дълги години заради състезанията и точно това подтискаше женското в мен. Но когато спя, в съня си винаги съм жена. Това винаги е било скрито дълбоко в мен.”

„Наистина не разбирам защо този човек си го причини. Та той си промени целия живот. До колкото си спомням беше състезател по културизъм. По принцип не е много красив, но с това напомпано тяло изглеждаше добре. Сега вече си е грозен, за съжаление ще се превърне в грозно подобие на жена, коментират гневни вече бивши фенове на Тихомир. Други предполагат, че такива хора правят подобни неща защото е модерно или пък за доза внимание.

„Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не“, обобщава друг.

„И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите“, слага финал друг потребител в социалната мрежа.