Бойко Кръстанов развали годежа

boiko-krastanov-razvali-godeja-1

Повече от два месеца актьорът Бойко Кръстанов живее сам, писа „България Днес“. Той е скъсал любовните си отношения с гаджето Виттория и вече са само приятели, носят слуховете.

„Не говоря за личния си живот, няма нито да опровергавам, нито да потвърждавам“, сподели пред вестника чаровникът, който се превъплъти в образа на Ерол в хитовата поредица „Под прикритие“. С красавицата Виттория Николова Бойко се запозна на сцената. И двамата участвал в спектакъла „Господин Балкански“ в Младежкия театър, но не станали близки покрай постановката, а по-късно, когато отишли миналата година в компания на море. По време на почивката чувствата между двамата актьори избухнали с пълна сила, а само година след това те вече живеят заедно. И така повече от шест години. Пандемията обаче променила отношенията между двамата и те стигнали до решението да останат само приятели и колеги.

Русокосата хубавица носи нестандартното име Виттория, защото е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила близо до езерото Комо и днес актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие. „И двамата с Бойко сме романтици“, признава Виттория. В момента актрисата се изявява в сериала „Съни бийч“, като лично Бойко я урежда, за да играят заедно в него. Преди да се залюби с Виттория, актьорът излиза с модела Ива Янкулова. Благодарение на него стройната манекенка също пробива в киното и участва в криминалната драма „Отплата“.

По време на пандемията обаче актьорът остава в България, макар че преди това имаше добри предложения за сериали в Ирландия. Там той се сдоби и с агент, който го менажираше. „Сега ми се занимава с режисиране. Искам да реализирам собствен сценарий. Когато бях в Ирландия, видях, че тъй като там конкуренцията е голяма, те се принуждават сами да режисират, да пишат сценарии, да пишат музика дори. Никой не може да си позволи просто да чака да бъде забелязан. Това действие ми харесва“, споделя още Кръстанов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории