Ева Веселинова разкри кой е бащата на близнаците

Ева Веселинова

Ева Веселинова проговори в интервю за мъжа до нея, който неясно защо пази в тайна. Телевизионерката е категорична, че не живее с възрастен грък.

„Истината е, че приятелят ми е млад, красив българин, който ме обича и не се интересува от грозните писания. Той е прекрасен мъж – работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат“, издаде пред списание „9 месеца“ тя.

Наскоро Веселинова сподели с последователите си в социалните мрежи и какво е чувството да си в очакване на цели две бебчета.

„Коремчето се разтяга все повече, за да има място за дечицата. А те откриват своите кунгфу възможности и с всеки изминал ден стават все по-силни. Играят си и много по-често са будни, за да се разхождат из корема на мама.Общуваме си често! Пея им, чета приказки и им разказвам за света, който ги очаква. А те вече чуват добре и реагират на гласа на мама и тати. Имат предпочитания към музиката и се дразнят от силния шум. Понякога будуват по цяла нощ“, разкри още тя.