МВР погна партиен лидер от София! Политикът ходил при циганки да плаща за секс с децата им

полиция

МВР започна работа по скандал с общинския съветник от столицата, който е и кандидат за депутат като партиен лидер. Жълтопаветникът е уличен, че дърпал момченца за платена любов в Казичене.

Сигналът е входиран навръх Трети март в 8-о РПУ, показва документът с № 00-1349/03.03.21, с който редакцията разполага.

Вече писахме, че в страха си от похожденията на „демократа” местните са разлепили плакати с предупреждение да пазят децата си от него, алармира един от лидерите в Казичене – Георги Янков – Жоро Черния.

„Няколко случая имаме на майки, които разказват, че тоя искал от тях да му водят непълнолетните си синове”, разкри гневният ромски лидер.

Кандидат-депутатът, например, посегнал на 17-годишния Трайчо Величков Трайков. Извратеният милионер настойчиво канел момчето да му ходи на гости. Последната „любовна оферта” била отправена на 12 януари, обясни Жоро Черния.

Политикът дори дал 50 лева на жена от квартала – Ани, за да дойде заедно с 12-годишното си момче в избран от него хотел. Когато се появят, милионерът обещал, че ще ѝ даде още пари. Той я разпитвал и колко деца има в семейството. Ани, обаче, взела парите, но не се появила на срещата следващия ден.

„Много от местните се обърнаха към мен за помощ, за да ги отърва от това чудовище. Няма да оставим нещата така, на тоя извратен „демократ” ще му се види тясна София”, закани се ромският бос.