Потрес в ПП: Минал ли е Найо Тицин на страната на Борисов и Пеевски? Загробва ли нарочно Кирил Петков?

1

Брожението в „Продължаваме Промяната“ срещу Найо Цицин е ескалирало в последните седмици, научи 7dnisofia.bg.

Към него вечме има подозрения, че е двоен агент и освен Кирил Петков е започвал да обслужва тайно Бойко Борисов. А май и Делян Пеевски!

Две са основните причини за тези подозрения. Първата е, че в последните месеци Найо Цицин въобще е отсвирил ангажиментите си, срещу които получава по 50 000 лева на месец. Проваленият телевизионер е оставил Кирил Петков да прави каквото си иска и не реагира при нито един от комуникационните провали на харвардския аферист. Което срива одобрението на Петков. Може би умишлено, Найо!?

Тицин гледа единствено да е сутрин в парламента, където да се мерне на традиционните брифинги на Бойко Борисов, белким лидерът на ГЕРБ го спомене, както се получи днес. Това пък направо изкарвало извън кожата Лена Бориславова, която и без това мрази Тицин. Политическата наложница се нервела, че Найо се опитва да командва медиино партията, а пък заиграванията между него и Борисов направо я вадели от джапанките.

Напоследък Тицин парадирал и с това, че знае какво се случва в кабинета на Пеевски. „Откъде да знае, ако не виси там!? След изборите, като секнат финансовите потоци към партията, Найо ще е един от многото, които спешно ще напуснат Промяната. И сега си постила при Борисов и Пеевски, да го приютят, за да го ползват за фабрика за компромати“, коментират ПеПейци.