,,Да й е сладка на Мая Манолова попарата от метежници, която дроби цяло лято. На ред са Румен Радев и Слави“

Мая Манолова

„И тогава Иисус му каза: Върни меча си на мястото му, защото всички, които посягат към меча, от меч ще загинат“ (Матей 26:52)

Само че, какъв Иисус, какъв Матей, като за комунистка реч иде. За Мая Манолова. Снощи за малко не отнесе боя от същите ония, на които им беше предводител цяло лято и цяла есен да обругават сгради и църкви. И да завардват и да нападат хора с възгласи „Мръсници! Боклуци!“.

А пък те – в ролята на „Аз съм пътят, истината и животът“, демек – народът са, будна гражданска съвест са, прости ми, Господи.

Снощи обаче титлите „Мръсница“ и „боклук“ ги отнесе самата Манолова, От същите тия блюстители на морала и чистотата. И по същия сценарий – с нападки срещу полицията и внушения, че ги бие. Един як мъжага дори поиска да направят тест за накротици на един полицай.

Макар, че първо трябваше да тестват него – ако не за наркотици, понес с дрегера на катаджиите, че много напърчен го раздаваше. Пък може от „месията“ им да се е надишал, защото и той беше същият – онзи раэпопеният Дионисий Зарята, зер, църковното му име от бога на виното иде.

А пък лелите от движението на „Майките“ цял транспарант опънаха да питат: „Манолова, за колко депутатски места изтъргува децата ни?“, Нищо, че наскоро тя пак им се сложи, когато се съеши с отровния Хаджигенов, Макар и малко неприлично и доста двусмислено да го направи с думите: „Знаете, че имам слабост към момичетата“, обяснявайки кой ще я подкрепа на изборите.

Тя има слабост към тях, само че те нямат слабост към нея, както разбра самата Манолова снощи. Тя снощи и други работи трябва да е разбрала – и как се чувстваха Даниела Дариткова, Стойчо Сточев и други участници в „Панорама“ на БНТ, и майката с две деца в колата й, която същите тези блюстители на морала и съвестта изпотрошиха на „Ситняково“, и кой ли още не.

(Между другото, онзи ден МВР и прокуратурата отчетоха като върховно постижение, че е наказан човекът, който отнел телефона на една протестърска журналистка. За наказани нападатели на всимки тия потърпевши обаче и дума няма.)

Обаче преди дни и отровникът Арман Бабикян ги вдяна тия неща, понеже и него щяха да го бият бившите му сподвижници, който цяло лято баламосва, но не със сайтовете си за фалшиви новини, а директно, в очите. Затова и те директно, в очите му се развикаха, че е „боклук“. Проумяли са го най-сетне.

За тия хора, види се, е новина каква са Мая Манолова и Бабикян и за какво се борят. За останалите българи обаче не е. Дано поне са разбрали кой от лятото насам ги лъга, лъже ги и ще ги лъжи винаги и занапред. Само, че те няма да им се извинят. Такива хора не се извиняват за нищо.

Но за сметка на това ги чакат още новини – и коя е Корнелия Нинова и за какво се бори, и кой е Слави Трифонов и за какво се бори (той неслучайно отдавна си ходи с охрана, ако изобщо ходи… някъде), и кой е Христо Иванов и за какво се бори, и кой е Николай Хаджигенов и за какво се бори.

И една много важна новина ще научат- кой е Румен Радев и за какво се бори. Понеже той цял юмрук даже извади и те под него тръгнаха да свинстват срещу държавата и срещу хората.

Тъй че тия всичките – да се готвят!

Защото и Румен Радев като Мая Манолова, Бабикян и прочее също има какво да научи. В неговия случай – че който юмрук вади, от юмрук умира Е, леко модифицирано – от шут на президентските избори, за които още стои като поръчан и невзет със самокандидатирането си и чака някой да го подкрепи, но всуе.

Много предупреждения е казал народът за такива като Радев, Манолова, Трифонов, Христо Иванов, отровниците Хаджигенов и Бабикян и прочее – Каквото надробиш, такова ще събраш; С какъвто се събереш, такъв ставаш; Ствойте камъни – по твойта глава. И най-важното: Който сее ветрове, жъне бури. А пък, който няма глава, има крака.

И понеже бурята, която се задава на 4 април, ще ги отвее тия всичките барабар с разпопения им „месия“, а пък те глави – видя се – нямат, дано поне чувство за самосъхранение имат. Та веднага да си плюят на петите, иначе ще стане като по думите на Тарас Булба към сина му Андрей: „Аз те създадох и аз ще те убия“, и хич да не се надяват, че ще им се размине или имунитетът, към който драпат, ще ги спаси.

Който нож вади, от нож умира!

ПИК