На 4-ти април гласувайки за БСП, получавате още Васил Божков, Митьо Очите, малко от СИК…

васил божков, пламен бобоков

Само проверими факти за водачите на листи на БСП.

Благоевград – проф. Георги Михайлов, депутат със свален имунитет за източване на Хематологичната болница в София Бившият главен прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и втори път за укриване на данъци.

Варна – Борислав Гуцанов, два пъти арестуван по подозрение в криминални престъпления. С две обвинения за източване на банка и общински фирми. Със свалено доверие от Изпълнителното бюро на БСП.

Велико Търново – Явор Божанков, разследван за купуване на гласове.

Монтана – Атанас Костадинов, съдружник на Васил Божков във фирмата „Нове дивелъпмънт“.

Плевен – проф. Румен Гечев, агент на Първо управление на Държавна сигурност, министър на икономиката в кабинета на Жан Виденов. Съучастник в най-голямото разграбване на българската икономика, няколко банкови фалити, рекордни инфлация, безработица и обезценяване на лева.

Пловдив-област – Манол Генов, депутат със свален имунитет, съден за купуване на гласове Съществуват законни СРС-та с неговия глас.

Разград – Таско Ерменков, щатен служител на Раузнавателното управление на ГЩ на Българската народна армия.

Сливен – Атанас Зафиров, протеже и ортак на червения барон с „Бентлито“ Бенчо Бенчев, арестуван заедно с Митьо Очите в истанбулски хотел.

София – Корнелия Нинова, разследвана за престъпната приватизация на „Техноимпекс“, уволнена от Сергей Станишев по подозрения в корупция за аферата Булгартабак“, уличена в сговор с олигарси чрез законни СРС.

Хасково – Велизар Енчев, сътрудник на Първо управление на Държавна сигурност, донасял за свои състуденти, както и за разговорите на съпругата си.

Шумен – Иван Иванов, управител на местния клон на криминалната групировка СИК. Назначен и уволнен в рамките на два часа за зам.-министър на МВР в кабинета Орешарски“.

София – Георги Свиленски, разследван като член на борда на директорите на скандалното общинско предприятие ,Софийски имоти“, осъществило престъпни заменки за стотици милиони. По известен като баджанак на президента Румен Радев.

Не пропускайте на 4 април да дадете своя вот за тези нови, свежи, почтени, морални лица с безукорно минало, които със сигурност ще отведат България към светли бъднини. Държавата ни винаги е преуспявала с правителства на червената алтернатива.

Автор: ПИК