Войната почна! Глас от „Да, България“: Как Мая Манолова ще каже на братя Галеви „Мутри, вън“

7 Dni Sofia08.02.2021
14

Наистина не ми излиза от главата. КАК ТАКА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“!?!?!? Хора, способни да кръстят така политическата си коалиция, са хора, способни да кръстят детето си Халапеньо. Никога не вярвайте на хора, способни да кръстят детето си Халапеньо!

И никой ли не се замисли как звучи тази глупост в нормалния живот!?

„Добър ден, обаждаме се от „Изправи се! Мутри вън!“ Веднага затваряш. И не просто затваряш, а затваряш потресен докъде могат да стигнат ало-измамниците.

Слава Богу, че не работят ресторантите. Защото не знам как запазваш маса за трима на името на „Изправи се! Мутри вън!“.

Или, запознаваш се с момиче. Тя те пита с какво се занимаваш, а ти казваш: „Ами, депутат съм от „Изправи се! Мутри вън!“. По-точно, кандидат-депутат. Преди бях от „Отровното трио“, но нали се обединихме с „Мутри вън!“. Веднага би си тръгнала, по-добре излъжи и кажи, че си водопроводчик, поне ще те помисли за сръчен. А ако е по-възрастна дама, дори може да направи асоциация с немските филми с водопроводчици и да ти се отвори парашута.

А представяте ли си, ако братя Галеви вземат, та се върнат!? И звънят на Мая да я питат как е, какво, що, а тя им вика – „Ами аз сега съм в „Изправи се, Мутри вън!“. Изобщо не знам дали братя Галеви биха схванали иронията.

Но още от името ти става ясно, че говорим за ултимативно творческо безсилие.“

Мартин Димитров, „Да, България“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории