Синът на Румен Радев – арестуван

полиция

Синът на президента Румен Радев е арестуван и отведен в полицейското управление, съобщава ПИК, позовавайки се на свои източници в РЗИ. Младежът е бил задържан за нарушаване на противоепидемичните мерки. Той и приятелите му са хванати да купонясват в заведение на столичния булевард „Христо Ботев“.

Сигналът е подаден снощи след 23 часа на телефон 112. В него се казвало, че обектът работи и в него има хора. На мястото били изпратени патрул на МВР и екип на Столичната здравна инспекция. Първоначалното впечатление било, че заведението не работи, но след това се оказало, че на покрива имало хора и хвърчали предмети. Полицаите решили да направят обстойна проверка и установили, че там има 14 души. След проверка на личните документи се оказало, че 4 от тях са непълнолетни.

Именно сред тях е бил и синът на президента Георги. Нарушителите са били отведени в районното управление, където са им написани актове, както и са потърсени родителите на непълнолетните, за да ги приберат.

По информация на ПИК майката на Георги Радев – бившата президентска съпруга Гинка, отказала да отива за пореден път да прибира сина си от полицията. В крайна сметка той бил прибран от останалите задържани пълнолетни, които подписали протокола за него/

Припомняме, че това не е първият скандал със сина на Румен Радев. Преди време непълнолетният Георги отново бе спипан в нощно заведение, което няма право да посещава, тъй като няма 18 години.