Маноил Манев размаза Радев: Работи с методите на тероризма

румен радев

Кандидатът за президент Румен Радев работи с методите на тероризма – взема заложници, обявява искания, вдига юмруци. Това заяви в пред ПИК депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

„Взетите за заложници политически сили от него трябва да се справят с предизборна кампания преди неговата. Те бяха взети за заложници, без да са казали, че го подкрепят и го искат да работят с него. Те трябва да реагират по някакъв начин, но реагират глупаво и най-вероятно ще бъдат учудени от резулатите на изборите“, прогнозира народният представител.

„Резултатът от изборите ще бъде положителен за България“, увери Маноил Манев и допълни: „Вълнува ме тази държава да има бъдеще, а това може да стане, ако има ясни приоритети за нацията и доверие в институциите.

„Да сте чули някой от президентството или от БСП да се отдели от същността си и да каже, че тази дата е лоша? За Румен Радев датата на изборите няма значение“, продължи депутатът от ГЕРБ.

„За ОЛАФ и за Узунов ние говорим от две години и половина. Ние знаем и той знае какво ще се случи. И сега какво стана? Президентството излезе с позиция, която не е вярна. Всички, които сме в сферата на сигурността, знаем подробностите за този случай и сега те са ясни и осветлени“, отсече Манев.

По думите му по-големият проблем е с липсата на позиция по случая „Навални“. „Да бягаш от позиция по тази тема означава, че най-вероятно някой не ти дава да говориш. И това е въпрос, който трябва постоянно да бъде поставен на президента: „Кой евентуално не разрешава на президентството като институция да излезе със становище по тази тема“, попита народният представител.

„За тези няколко години има много неизяснени въпроси около Румен Радев. Въпросът кой го извади и го предложи на Нинова, въпросите за спонсорите на кампанията му, сега въпросът за Узунов. Никой не отговаря на тези въпроси. Това стана манталитет на работа на президентството“, каза още той.

„Искам да благодаря много на издателство „Милениум“, както и на редакторката на книгата. Издателство „Милениум“ е първото, което ми се довери и повярва отстрани в мен“, заключи Маноил Манев.