Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде първото си интервю за 2021 година. Специалистът разкри, че е много доволен от видяното в първата тренировка на „червените“ днес и вижда желание във футболистите. Босненецът добави, че трансфери ще има, само при положение, че набелязаните са по-добри от играчите на „армейците“.

„Честита нова година на всички наши скъпи фенове. Желая им по-хубава и по-красива 2021-а и да сме живи и здрави и да се радвам на успехите на отбора“, започна Акрапович.

„Настроението е фантастично в отбора. Вижда се, че момчетата искат да работят. Вижда се, че са работили и по плановете за празниците, а сега зависи от нас-щабът да ги подготвим и да продължим с добрите резултати.

Утре заминаваме за Истанбул, след което до Алания и там ще провеждаме трудни задачи. Имаме три контроли, като противниците не са толкова тежки, тъй като искам постепенно да развием отбора. Искам и да избегнем травмите и ще им помогнем да развият качествата си“.

„Винаги може да се очакват трансфери, но ще дойде някой, който е по-добър от сегашните играчи. Това е трудно, защото имаме много добър отбор. Отиваме да се подготвим добре, с добро настроение. Искам да си пожелая ЦСКА да се върне в посоката, която трябва. Това е голям клуб. Обичам да казвам, че това са четири големи букви и е отговорност за играчи и треньори. Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете с нашата игра“, завърши Бруно Акрапович.