Само в 7DniSofia.bg

Гръм! Павел Колев напуска Левски, Сираков и Гриша Ганчев го виждат шеф на БФС

7 Dni Sofia30.12.2020
павел колев

Истинска бомба хвърли досегашният изпълнителен директор на Левски Павел Колев с решението си да напусне поста от Нова година.

Според информацията той е подал оставка, която е била приета от собственика на клуба Наско Сираков и така раздялата става факт.

Бившият журналист и директор в БФС е изявил желание да въведе в работата своя бъдещ наследник. На този етап няма дата, на която Колев да освободи кабинета си на „Герена“, но се очаква това да се случи в първите дни на януари.

В началото на 2020 година Павел Колев имаше ключова роля в Левски, тъй като клубът на практика беше без собственик и спонсори и се издържаше благодарение на своите почитатели, но в последно време се сдоби с няколко сериозни спонсора и стабилизира състоянието си.

7DniSofia.bg научи, че бъдещето на Павел Колев най-вероятно е свързано с БФС. Той ще бъде издигнат за президент на централата. Колев е компромисният вариант, който е обединил двата велики клуба на родния футбол – Левски и ЦСКА.

И Наско Сираков, който е ментор на Колев, и Гриша Ганчев смятат, че начело на централа трябва да застане човек като бившия журналист, който изучи тънкостите на мениджърския занаят не къде и да е, а в централата на УЕФА в Нион.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории