Лили Иванова разплака хиляди българи с думите си за Емил Димитров

лили иванова

На 23 декември се навършват 80 години от рождението на Емил Димитров. За съжаление той напусна земния си път през 2005 г., но остави ярък спомен с творчеството си. Лили Иванова първа реши да почете близкия си приятел и колега, като написа трогателни думи за него и призна една тайна.

Оказа се, че преди години Лили не е била толкова затворена в себе си и е допускала повече хора в личния си свят. Такъв късмет е имал и Емил Димитров, който прави уникален подарък на Лили, който тя пази и до днес.

„Споменът за човека и приятеля Емил Димитров е скъп и ярък! За мен е огромна чест да притежавам един от неговите сценични костюми – дънковото яке от снимката, подарък от незабравимия Емил Димитров! Поклон“, написа Лили в официалната си страница и за пореден път демонстрира уважение към неговата памет.

Лили Иванова два пъти предлагала на Емил Димитров да се разведе със съпругите си, за да се ожени за нея.За пръв път Лили Иванова предложила на Емил да се разведе с Грета Ганчева. Дори в светските среди се говори, че изпълнителката на „Тумбалалайка“ хванала на калъп Емил и Лили. Иванова направо била нападнала Димитров на задната седалка в рейса, с който обикаляли страната за турне. А Грета ги прекъснала в сюблимен момент и бясна от това хванала за косата изпълнителката на „Панаири“, която пък се оправдавала, че просто правела малка френска прелюдия на колегата, но то било от човещина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.