Какво се случва с парите и империята на Шарлопов след смъртта му? Наследниците взеха изненадващо решение!

шарлопов

Клюките, че вдовицата на Стефан Шарлопов преговаря с китайски инвеститори за продажбата на империята на покойния си мъж, се оказаха абсолютно безпочвени. Бояна Шарлопова, която овдовя на 35-годишна възраст, не само, че не търси нов собственик на оценявания на над 100 милиона евро семеен бизнес, но и го разширява, предаде ПИК.

Наскоро „Шарлопов Груп“ са инвестирали крупна сума за реновирането на един от хотелите на холдинга. Става дума за четиризвездния спа хотел „Девин“. В началото на година той е бил модернизиран и преоборудван в рамките на три месеца, като инвестицията се изчислява за над четвърт милион лева. Интериорът в пастелни цветове вече е последен писък в хотелстово оборудване, комбиниран с така актуалните за планинските спа-курорти дървени елементи.

На официалното откриване вдовицата на Шарполов лично е прерязала лентата заедно с най-голямата му дъщеря Ева, със заместник-министъра на икономиката Александър Манолев, кметовете на Девин и Смолян Красимир Даскалов и Николай Мелемов, и други видни политици от общината и смолянска област. Присъстващите са почели с минута мълчания Стефан Шарлопов, след което е бил извършен и празничен водосвет.

Ремонтът на хотела един от най-богатите българи е бил проектиран и започнат от самия него месец преди кончината му. Шарлопов почина в съня си на 5 февруари тази година. След смъртта му Бояна и Ева Шарлопови са довършили започнатото от него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории