Скандал! Изхвърлиха Вихра Петрова от „Черешката на тортата“ в последния момент

Вихра Петрова

Странна задкулисна игра изхвърли от „Черашката на тортата“ бившата водеща и екс съпруга на Иван Христов – Вихра Петрова. В последния момент тя била подменена от друга участничка – Мона Недева, по-известна като арогантната Мона от „Революция Z“.

Абсурдната ситуация изуми участниците в кулинарното предаване. След като веднъж вече заснели отделните епизоди, от продукцията се обадили персонално на всеки един с репликата, че се налага да се снимат повторно, без да бъде посочена конкретна причина, предадоха от пик бг.

Заръката била Вихра да не се появява в епизодите, а на нейно място била вкарана Мона. Първоначално участниците решили, че има технически проблем с видеото, но когато отишли на снимки установили, че Петрова вече не е в групата.

Единственият, който би могъл да има нещо против да се дава зелена светлина на тв изявите на Вихра, е бившият й мъж. „Тя продължава да бъде трън в нечии очи, без самата тя да се занимава и една минута с някой извън обкръжението си“, коментират близки на Петрова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.