ЖЕСТОКОСТ! Брутално изнасилване потресе ж.к. Люлин. Извергът дълго ще търка нара

полиция

По обвинение на Софийска районна прокуратура 37-годишен мъж е осъден на затвор за изнасилване и блудство, съобщават от СРП. За времето от около 22:00 часа на 13 февруари 2020 г. до около 7:30 часа на 14 февруари 2020 г. обвиняемият е бил с жертвата в апартамент, намиращ се в столичния ж.к. „Люлин“. Първоначално мъжът извършил блудствени действия спрямо потърпевшата, без да има полов контакт с нея. За да я подчини, той я удрял с юмруци по главата и торса.

„След това обвиняемият се съвкупил с жената, като я принудил отново със сила – удрял я по лицето, главата и тялото“, посочват от прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи, разпитани са свидетели, които сочат за виновността на извършителя.

Софийски районен съд призна обвиняемия за виновен по повдигнатото му обвинение и му наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 18 години, което той следва да изтърпи ефективно при първоначален „строг“ режим. Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории