Отвратително разкритие! Ядем месни деликатеси, които са пълни с гнусотии, водещи към рак (СКАНДАЛНА СНИМКА)

Месо

Не веднъж сме виждали статии, в които се поставя под съмнение качеството на храната в България.

В този материал с конкретен текст и снимка ще ви покажем какви гнусотии слагат в колбасите, които имаме за деликатеси, благодарение на Симеон Д, който взриви Фейсбук.

Ето какво написа той:

В този пост нямам за цел да се заяждам с никой месояден.

От цялото семейство аз е дниствен не ям месо. Та вчера с малкия ми брат бяхме на пазар и той си взе ей това нещо. Реших да видя аджеба какво има на етикета и честно казано се отвратих. С изключение на карагенана, знаех всички други съставки какви са. Долу ще видите пълното им описание (ако някой се съмнява нека сам да провери). Аз отдавна спрях фабрикантите и мен това не ме притесвява,но. Хора струва ли си? Струва ли си да ядем храни, в които слагат ей такива гнусотии? Струва ли си да вкарваме такава отрова в тялото ни? Замислете се защото вместо да се критикуваме и да се нападаме я месоядни,я всеядни,я вегетарианци (аз в този случай) или вегани.. защо не си помогнем? Споделям това с вас и бих ви казал просто избягвайте ги (фабрикантите) и пазете здравето си защото то е най-важно.

Соев протеин – Факта, че соята е най-генно мадифицираната култура в света мисля,че е достатъчна червена светлина. Самия соев протеин влиза в протеиновия синтез при изграждането на мускулите. Не вярвам в това нещо да има естествена соя тъй че.

Карагенан (Е407) – Естествен сгъстител извлечен от водорасли. В големи количества може да доведе до язви и възпаления на червата. Води до силен имунен отговор от организва. Използва се в пудинги, млека, шоколади, пакетирани супи и прочие.

Трифосфати (Е451) -Стабилизатор, предотвартява окислението и загубата на цвят в местните продукти. В големи количества може да доведе до стомашни разтрайства и раздразнение на стомашната лигавица.

Полифосфати (Е452) -Изпалзват се за запазване формата на вече обрабатената храна. Масово използвана в индустрията за перилни препарати. Това нещо запазва голям процент от фосфати в организма. Води до рак и рязко повишаване на холестерола.

Малтодекстрин (Е41400) – Отрова. Намира се навсякъде и във всичко фабрикантно. Води до слепване на човешките тъкани. Води до рак и чревни проблеми. Не разградим продукт.
Използват за сгъстяване и слепване на месо и местни продукти (кайма и прочие). Мононатриев глутамат (Е621) играе ролята на овкусител. Води до силно пристрастяване към храните, в които е добавен. Съдържа се в чипсове, снаксове, соленки, соеви сосове, китайска кухня и прочие.

Масово производителите избягват да го слагат на опакавките (добре, че кауфланд са си честни малко или много) Натриев ериторбат (Е316) – Регулатор на киселиноста и подобрител на качеството. Забавя окисляването на храните и запазва цвета им. Безвредно в допустими количества.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.